Atletisme

Maria Vicente remunta

Tot i els problemes musculars, la catalana progressa fins al desè lloc de l’heptatló després de fer marca en pes i ser sisena en els 200 m

L’hospitalenca Maria Vicente va completar la primera jornada de l’heptatló, la primera que afronta aquesta temporada, en desè lloc, amb 3.630 punts. En la sessió matinal, la recordista catalana va acreditar 13.84 en els 100 m tanques –4 dècimes menys que als Jocs– i 1,74 m en alçada, que la col·locaven momentàniament en divuitena posició. La reacció va arribar en la sessió de tarda, en què la deixeble de Ramon Cid va esmicolar la seva marca personal en el concurs de pes, amb un millor intent de 13,53 m. Fins ahir tenia 12,77 m. En els 200 m, una de les seves millors proves, va ocupar el cinquè lloc de la seva sèrie, el sisè del global, amb 24.18. Amb tot, Vicente va evidenciar problemes musculars. No se la va veure còmoda, va arribar força crispada a meta i va quedar lluny del seu millor registre de l’any (23.65). Avui es completarà l’heptatló amb el salt de llargada, la javelina i els 800 m.

En la pugna pel títol, la belga Nafissatou Thiam, campiona olímpica, mundial i europea, va començar a marcar territori i domina amb autoritat amb un parcial de 4.063 punts, repartits en els 13.34 de 100 m tanques, 1,98 en alçada, 14,95 en pes i 24.64 en 200 m.

Porras, fi de trajecte

En les eliminatòries de 400 m tanques, el lleidatà Aleix Porras va quedar lluny del seu espectacular registre al campionat estatal (49.68) i amb 50.77 no va poder accedir a les semifinals. L’atleta del Barça va ocupar el cinquè lloc de la seva sèrie, el 17è en el sumari global. “Podia haver corregut més, però no me’n vaig ni trist, ni decebut, perquè la temporada està feta i ha estat la millor de la meva vida. Hem complert molts objectius que a principis de temporada pensàvem que no serien possibles i amb molt d’orgull de portar el meu cognom i casa meva arreu”, va etzibar el recordista català al web Carrer Lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)