Atletisme

Somriures i llàgrimes

Sara Gallego accedeix a la final de 400 m tanques amb una victòria en la primera semifinal i Maria Vicente es retira de l’heptatló després de cometre tres nuls en el salt de llargada

La quarta sessió matinal a l’Estadi Olímpic de Munic va estar marcada per la classificació de Sara Gallego per a la final de 400 m tanques per la porta gran, amb victòria inclosa (55.16), i pels tres nuls de Maria Vicente en el concurs de llargada, que la van obligar a abandonar en l’heptatló.

Focalitzada en la seva cursa, Gallego no es va deixar impressionar per l’alta velocitat inicial de l’alemanya Carolina Krafzik i la noruega Line Kolster, va saber dosificar millor les seves forces i en la progressió final les va superar a totes dues. “He fet els deures, tot i que la marca és discreta. En la final hi haurà molts altres factors, però no em conformo amb això i hi vull lluitar”, va assegurar amb vista a la cursa d’aquesta nit (21.45 h, TdP). Les vencedores de les altres dues semifinals, més ràpides, van ser la finesa Vivi Lehkoinen, que va establir una nova plusmarca del seu país (54.50), i la neerlandesa Femke Bol (53.73), que dimecres ja va assolir el títol de 400 m llisos i avui pugnarà per la seva segona corona europea a Munic.

L’altra cara de la moneda per a la delegació catalana va ser Maria Vicente, que després dels tres nuls en la llargada de l’heptatló va acabar asseguda al costat d’una tanca plorant desconsoladament. “Em fa ràbia perquè tot l’esforç que he fet per arribar fins aquí i altre cop el cap m’ha jugat una mala passada. En l’escalfament no m’he trobat bé, he saltat amb por, i no he estat capaç de fer un intent vàlid”, va sentenciar. La participació catalana es va completar amb la mataronina de 20 anys Marina Martínez, que va ocupar el sisè lloc de la seva sèrie de 800 m, amb el dissetè registre (2:03.45), i no va poder accedir a les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)