Ciclisme

Roglic frisa per la quarta Vuelta

Ciclisme.L’eslovè, amb el permís d’Almeida, Carapaz o Mas, entra en les apostes de la cursa que arrenca amb una contrarellotge per equips a Utretch (Països Baixos) de 23,3 quilòmetres

L’eslovè Primoz Roglic, campió de les tres últimes edicions, el portuguès João Almeida i l’equatorià Richard Carapaz, amb el permís del belga Remoc Evenepoel, el colombià Miguel Ángel López, l’australià Jai Hindley, vencedor del Giro, o el mallorquí Enric Mas, segon el 2021 –el colombià Nairo Quintana, positiu al Tour, és baixa–, són els favorits de la 77a Vuelta a Espanya que arrenca avui a Utretch (Països Baixos) amb una contrarellotge per equips (23,3 km), i que s’acabarà a Madrid l’11 de setembre. Serà la darrera del murcià Alejandro Valverde (Movistar), vencedor el 2009 i amb dotze etapes guanyades. Roglic va ser l’any passat el tercer home que guanya tres anys seguits, després de Tony Rominger (1992-94) i Roberto Heras (2003-05), campió quatre cops (2000). La Vuelta, que no passa per Catalunya, té un recorregut de 21 etapes: 6 de planes, una contrarellotge per equips i una d’individual, quatre de mitja muntanya, set de muntanya, amb nou finals en alt. Hi haurà cinc catalans tres del Kern Pharma –Roger Adrià, Kiko Galván i Pau Miquel–, Marc Soler (UAE) i David de la Cruz (Astana), que l’any passat estava sol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)