Natació

El CN Sabadell accepta la invitació i jugarà la lligueta de la Champions

El conjunt vallesà ha rebut el suport econòmic que necessitava

El CN Sabadell ha acceptat la invitació de la LEN i el curs vinent estarà entre els setze clubs que disputaran la fase de grups de la Champions, sense necessitat de passar per les tres selectives fases prèvies. El conjunt de Quim Colet cobrirà el buit deixat per l’Steuau de Bucarest i serà el segon club català en la màxima competició continental, juntament amb l’Atlètic Barcelona.

El conjunt vallesà podrà disputar la lligueta gràcies a l’acord arribat amb l’Ajuntament de Sabadell, conjuntament amb altres institucions com la Generalitat, , a través de la Secretaria General de l’Esport, i els patrocinadors de l’entitat, que també han mostrat el recolzament necessari perquè el CN Sabadell pugui disputar la temporada vinent la màxima competició continental, sense que això signifiqui una despesa extra pel club.

El club vallesà ja va jugar la lligueta de la Champions el curs 2017-18. Amb Chava Gómez a la banqueta i amb un equip en creixement, va ocupar el setè lloc del grup B amb un balanç de tres victòries i onze derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)