Atletisme

Berta Segura i Sara Gallego són vuitenes amb l’equip estatal de 4x400 m

La neerlandesa Femke Bol guanya la seva tercera medalla d’or, els 4x400 m, els 400 m i els 400 m tanques

Les catalanes Berta Segura i Sara Gallego han format part de l’equip estatal de 4x400 m que ha finalitzat en la vuitena posició de l’europeu de Munic. El conjunt format per la burgalesa Eva Santidrián (FC Barcelona), la madrilenya Auri Lorena Bokesa (FC Barcelona), la lleidatana Berta Segura (Aldahra Lleida) i la barcelonina Sara Gallego (Nike) ha fet un temps de 3:29.70 en la final en la que sempre han estat al darrera. L’olotina Laura Hernández (FC Barcelona), que va disputar les eliminatòries ha deixat el seu lloc a Sara Gallego.

El títol europeu ha sigut pels Països Baixos amb 3:20.87 i la neerlandesa Femke Bol ha guanyat la seva tercera medalla d’or, després de ser la campiona en els 400 m i els 400 m tanques. Polònia ha acabat segona amb 3:21.68 i la Gran Bretanya tercera amb 3:21.74.

En el mateix relleu de 4x400 m masculí, l’equip espanyol ha finalitzat en la quarta posició amb 3:00.54, nou rècord d’Espanya. L’equip format per Iñaki Cañal, Lucas Bua, Oscar Husillos i Samu Garcia han estat en tot moment en la cursa i en els dos darrers relleus ha lluitat per la medalla de bronze. El títol l’ha guanyat la Gran Bretanya amb 2:59.35, mentre que Bèlgica ha acabat segona amb 2:59.49 i la tercera posició l’ha ocupat França amb 2:59.54.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)