Handbol

La supercopa, a dues velocitats

Handbol. El Barça juga en progressió contra el Finestrelles Esplugues (22-41) i el KH-7 BM Granollers imposa un ritme molt intens per sotmetre el Sant Vicenç (16-41) en la semifinal femenina

El Barça va certificar l’accés a la final de la supercopa de Catalunya després de sotmetre el Finestrelles Esplugues (22-41) amb una marxa més en el tram final de totes dues parts. El conjunt de Carlos Ortega estarà en disposició d’allargar la seva hegemonia en la competició en el duel de dilluns (21 h) al pavelló de Can Cases de Martorell contra el Fraikin BM Granollers, que dijous ja havia fet els deures a Banyoles (25-45). A l’equip blaugrana li va costar arrencar al complex esportiu Les Moreres (9-9), però el toc d’atenció del tècnic va tenir efectes immediats. Hampus Wanne (6) i Héctor Fortuño (5) van ser els màxims golejadors del Barça i l’Esplugues, respectivament.

En la semifinal femenina, el KH-7 BM Granollers va imposar un ritme molt elevat de bon començament i a còpia de transicions va penalitzar qualsevol errada o pèrdua del Sant Vicenç (16-31). El conjunt local va frenar l’embranzida vallesana amb un punt de calma i amb bones intervencions de les seves jugadores juvenils, però el guió ja estava escrit. Avui es preveu més equilibri entre l’OAR Gràcia Sabadell i el Sant Quirze (19 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)