Waterpolo

9-16 en el debut a l’europeu a Split

Waterpolo. La selecció espanyola masculina supera Romania en el primer dels tres partits de la fase de grups. El millor accedeix a quarts

El campionat d’Europa de Split comença sense sobresalts per a la selecció espanyola masculina, que ha guanyat per 9-16 Romania en el primer dels tres partits de la fase de grups. Els Països Baixos dimecres i Alemanya divendres –ahir a la tarda triomf neerlandès (6-13)– són els altres compromisos del conjunt que entrena el barceloní David Martín i que té vuit catalans entre els seus 15 jugadors.

“El més important, els punts. Hem aconseguit la victòria, que és el que volíem, en un partit complicat perquè era a les 9 del matí”, va dir el tècnic de la campiona del món fa dos mesos a Budapest, que aspira al seu primer títol europeu. Cinc gols d’Álvaro Granados i el paper d’Unai Aguirre a la porteria expliquen un resultat que des de l’inici era favorable (0-3 i 1-6). “Hem de millorar, sobretot en defensa, perquè hem encaixat massa gols. Però anem pas a pas i ara ens hem de preparar pel següent partit, que serà més dur”, hi va afegir Martín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)