Patinatge

La cinquena edició del Catalunya Stars es farà a Girona el 26 de novembre

Ja s’han confirmat els patinadors i grups participants

El V edició del Catalunya Stars es disputarà el 26 de novembre i es tornarà afer en el pavelló Fontajau de Girona. L’esdeveniment més gran del patinatge artístic català concentrarà a les 30 millors actuacions tant de modalitats individuals com de les modalitats de grups de xou. El format serà el mateix que en les anteriors edicions, cada patinador o grup està assignat a l’equip vermell, blau o groc, i les seves puntuacions se sumaran a les dels companys per veure quin dels tres equips es proclama campió.

Entre els participants destaca la presència de Pau Garcia, vigent campió del món que intentarà defensar el títol als Worls Skate Games de l’Argentina el mes vinent; Llorenç Àlvarez, campió del món de Solo Dance l’any passat i que aquesta temporada ja ha guanyat el Campionat d’Europa; o el grup de xou del CPA Olot, campió del món i d’Europa. Destaca també la tornada de la modalitat parelles, que va estar absent en el IV Catalunya Stars. L’espectacle del Catalunya Stars estarà acompanyat de sorpreses, música i premis, i es podrà gaudir en directe per televisió a través de La Xarxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)