Vela

Domini australià al mundial de Hobie 16 a Sant Pere Pescador

Quatre embarcacions entre les sis millors del 23è mundial de catamarans Hobie 16 a la Costa Brava confirmen el domini australià en la cita disputada en els camps de regates de La Ballena Alegre, a Sant Pere Pescador amb 228 equips i 456 regatistes de 23 països. Cam Owen i Susan Ghent marxen amb la medalla d’or, amb els veneçolans Yamil Saba Fuentes i Gonzalo Cendra Falcon segons i els també australians Darren Smith i Claire Bisgood completant el podi.

Aquesta competició s’ha fet a Europa per tercer cop en 40 anys, la primera a Catalunya. El hobie 16 és un catamarà lleuger amb casc asimètric de fibra de vidre i doble trapezi que permet als tripulants penjar-se de l’arnés amb tota la sevaforça.

El Club de Vela La Ballena Alegre, amb la col·laboració del Club Nàutic L’Escala, organitza el juny de l’any que ve el mundial d’Optimist. Oman i Sant Petersburg n’eren candidates a acollir-lo i hi haurà 300 nens i nenes de 65 països.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)