Esports de muntanya

Retorn triomfal de Núria Picas a la Salomon Ultra Pirineu

La corredora manresana obté el quart triomf en la prova després de tres anys allunyada de la competició i estableix un nou rècord en 12h12:49

Núria Picas ha tingut una tornada triomfal a la competició i aquesta tarda ha assolit la seva quarta victòria en la seva prova de capçalera, la Salomon Ultra Pirineu i a més establint un nou rècord del recorregut. “Estic molt contenta. He patit molt, però no he deixat de lluitar tota l’estona, sense parar, molt focalitzada. Al final això és una victòria de la superació, de la resiliència, de no donar mai res per perdut i de la lluita contínua. Porto tres anys amb un problema al peu. Ens n’hem sortit i aquest és el premi. Jo sabia que si estava a la línia de sortida hi hauria una sorpresa, el que no sabia és que també faria el rècord”, ha assegurat eufòrica després de l’arribada a la plaça Catalunya de Bagà. Picas ha anat de menys a més i ha completat els 100 km de la cursa, amb 6.600 m de desnivell positiu, en 12h12:49. L’anterior rècord era de 12h30. També ha acabat per sota d’aquest registre Clàudia Tremps (12h23:05), segona a la meta per davant de Varvara Shakinova (13h00:50).

Com Picas, Miguel Heras, de 47 anys, també ha assolit la seva quarta victòria en la prova (10h38:59), després d’un aferrissant duel amb Dimitri Milyaev (10h42.30) i Pau Capell (10h43:49), que l’han acompanyat en el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)