Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta imposa la seva jerarquia en la copa Catalunya

En la final ha superat el CN Sabadell per 16-9 i ja suma quinze títols en disset edicions

El CN Atlètic Barceloneta, amb vuit campions mundials a les seves files, ha imposat la seva jerarquia per segellar el quinze títol en disset edicions de la copa Catalunya. El CN Sabadell, l’últim a prendre-li el títol en la temporada 2015-16, ha sucumbit per 16-9 en la final disputada a la piscina del CN Montjuïc i en què l’equip mariner ha pres la iniciativa des de l’inici (4-2, 5-2, 3-3 i 4-2). El conjunt d’Elvis Fatovic ha arribat al descans amb 5 gols de renda (9-4) i els ha sabut gestionar i fins i tot ampliar fins al final.

Niko Paul, màxim golejador de l’última lliga quan defensava els colors del Sant Andreu, ha evidenciat la seva capacitat ofensiva amb 4 dianes, les mateixes que el capità Felipe Perrone. També han marcat pels mariners: Miguel de Toro (2), Martin Famera (1), Alberto Munárriz (1), Unai Biel (1), Dusan Matkovic (1), Roger Tahull (1) i Luke Pavillard (1). Pel CN Sabadell, els golejadors han estat Fran Valera (5), Bernat Sanahuja (3) i Kanstantsin Averka (1).

El CN Barcelona, tercer

En la final de consolació, el CN Barcelona ha aconseguit la tercera plaça després de vèncer el CE Mediterrani per 11-7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)