Tennis

Badosa té encara dues oportunitats per al Masters

Tennis. Un triomf en cinc tornejos l’ha allunyat sensiblement de Fort Worth, però una reacció a San Diego i Guadalajara la podria rescabalar

El mal moment de resultats –tres derrotes seguides i només un triomf en els cinc últims tornejos–, tot i una millora en el joc dimarts a Ostrava quan va caure contra la famosa txeca Petra Kvitová, ha allunyat sensiblement Paula Badosa de l’objectiu de tancar el curs jugant el Masters com l’any passat. Tot i amb això, la de Begur encara té oportunitats d’accedir-hi si recupera el seu rendiment òptim al WTA 500 de San Diego (10 al 16 d’octubre) i al WTA 1000 de Guadalajara (17 al 23).

Badosa és dotzena en la Race 2022 amb 2.264 punts –des de l’abril només ha sumat 494 punts, amb les semifinals a San José a l’agost de millor resultat–, però és a només 273 punts de la grega Maria Sakkari, vuitena i que ocuparia la darrera plaça a Fort Worth (EUA) del 31 d’octubre al 7 de novembre. Desencisada, quan va perdre a Tòquio el torneig anterior, va admetre a les xarxes: “No guanyo ni al parxís.” Dimarts, minuts després de ser eliminada, va ser propositiva: “El que no et mata, et fa més fort.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)