Triatló

Jordi Garcia, el millor ambaixador

Triatló. El representant del CN Badalona marca diferències en la cursa a peu i s’imposa en la prova olímpica de Barcelona. Paula Herrero compleix els pronòstics amb un registre per sota de les dues hores

El badaloní Jordi Garcia, que exercia d’ambaixador de la prova i lluïa el dorsal número 1, va fer honor a tantes consideracions i es va emportar la victòria (1h46:48) en la distància olímpica (1.500 natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu) del triatló de Barcelona, que aplegava 1.700 participants en les seves diferents modalitats. També va complir els pronòstics l’asturiana Paula Herrero, campiona europea de duatló, i l’única de les participants que va poder trencar la barrera de les 2 hores (1h58:57). “Sortint amb el dorsal número1 tenia una mica de pressió, però això vol dir que havíem fet bé la feina. En la cursa a peu he intentat marcar un ritme fort des del principi per poder marcar diferències i poder gestionar en la segona de les voltes al circuit”, va explicar el representant del CN Badalona a l’arribada al passeig marítim. Per darrere seu van creuar la meta Marcel Walkington (1h47:03) i Cesc Godoy (1h47:46). Paula Herrero (Saltoki Trikideak) també va imposar la seva superioritat en la cursa a peu i va precedir la seva companya de club Laura Gómez (2h00:54) i Sofia Aguayo (Prat Triatló 1994), tercera, amb 2h01:16.