El CE Mediterrani seguirà a l’Euro Cup després de golejar el Kosice (17-9) i perdre contra el Zuglo (13-14)

La victòria del migdia ha certificat la classificació per la següent fase

El CE Mediterrani s’ha assegurat la seva continuïtat en l’Euro Cup al guanyar el primer partit de la seva doble jornada. Al migdia ha imposat la seva superioritat al Kosice (17-9) en la tercera jornada de la fase de qualificació. La derrota d’aquest vespre contra el Zuglo hongarès per 13-14 (3-5, 4-4, 1-1 i 5-4) ha estat intranscendent. Demà tancarà el grup D que organitza a la seva piscina jugant contra el Crvena Zvezda serbi (12.50 h).

L’enfrontament contra el Zuglo ha estat molt anivellat i cap equips ha aconseguit avantatges clares, tot i que gairebé sempre els hongaresos han anat per davant en el marcador. Al descans el mediterrani perdia per 7-9 i malgrat que ha intentat recuperar aquesta desavantatge només s’ha pogut apropar a un gol. Roberto Radic ha marcat 4 gols i Jan Pérez n’ha fet 3.

El conjunt de Sants ha pres el comandament des de l’inici contra el Kosice (4-1, 3-3, 6-3 i 4-2) i tot i que l’equip eslovac ha reaccionat en el segon quart no ha tingut problemes rematar la feina en els dos últims períodes. Per part del CE Mediterrani, ha destacat l’aportació del capità Àxel Corres, autor de 6 gols. També han contribuït a la golejada: Álvaro García (3), Roberto Radic (3), Pol Prat (2), Sandro Pueyo (2) i Pau Linares (1).