Gimnàstica

Sis catalans convocats per al mundial de Liverpool

Joel Plata lidera la selecció espanyola, on també hi figuren Thierno Diallo, Pau Jiménez, Lorena Medina, Paula Raya i Marina González

El viladecanenc Joel Plata (CG Sant Boi), tercer en la barra i quart en el concurs general de l’europeu de Munic, lidera la nòmina catalana en el mundial de Liverpool, que es disputa del 29 d’octubre al 6 de novembre i serà la primera prova selectiva per als Jocs Olímpics de París 2024. A més de Plata, també figuren en l’equip Thierno Diallo (Egiba Manresa), Pau Jiménez (Salt GC), Lorena Medina (Egiba Manresa), Paula Raya (Les Moreres Esplugues) i Marina González (Salt GC). Els gimnastes catalans conformen la meitat de la convocatòria de la federació espanyola.

Robert Vilarasau i David Vega, al mundial de trampolí

Avui també s’ha conegut la convocatòria per al mundial de trampolí, que es disputa a Sofia (Bulgària), entre el 16 i el 19 de novembre, i amb la presència dels catalans Robert Vilarasau i David Vega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)