Futbol sala

El Barça encaixa la primera derrota a la pista de El Pozo (2-1)

Els blaugrana han rebut dos gols en un minut

El Barça ha encaixat la primera derrota de la lliga a la pista de El Pozo Múrcia Costa Cálida per un mínim 2-1. Els blaugrana han trencat la seva ratxa de cinc victòries consecutives i el conjunt murcià que dirigeix el català Javi Rodríguez ha sumat el seu primer triomf.

El Barça ha encaixat dos gols seguits en el minut 7, el primer en pròpia porta de Catela i el segon de Darío (2-0). Els blaugrana han intentar la remuntada abans del descans i ha tingut ocasions. Ha enviat dues pilotes al pal i ha vist com el porter de El Pozo feia grans aturades. En els primers minuts de la segona meitat Adolfo ha marcat el 2-1 i el Barça ha dominat clarament els minuts següents. Els murcians poc a poc han anat anivellant el partit amb una gran defensa i han evitat l’empat dels blaugrana que en els últims minuts han atacat de cinc sense porter buscant sumat un punts.