Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta guanya la seva dissetena Supercopa

L’Atlètic Barceloneta ha guanyat avui a Can Llong davant de l’Astralpool Sabadell per 8-7 (0-1, 4-3, 1-2 i 3-1) la seva dissetena Supercopa d’Espanya en un partit molt igualat en que els mariners només s’han posat per davant a1:31 del final. Alejandro Bustos (Barceloneta), fonamental amb dos gols en el tram decisiu, ha estat designat MVP de la final.

El Sabadell s’ha avançat amb un gol al primer toc de Bonet en la zona de boia, ben assistit per Bertran. El Barceloneta ha tingut un penal en el darrer segon però Lorrio li ha endevinat la intenció a Perrone. El conjunt mariner ha llançat moltes pilotes a fora en un primer quart marcat per les defenses (0-1).

L’esquerrà australià Pavillard ha empatat (1-1). Malgrat que el conjunt d’Elvis Fatovic ha augmentat el grau d’agressivitat defensiva, el Sabadell s’ha avançat de nou amb un llançament exterior de Cabanas, al límit del temps. Perrone ha restablert la igualtat (2-2) en un contraatac marca de la casa, però Valera i Averka, pel pal curt, han esmicolat la defensa rival movent la pilota d’un cantó a l’altre amb molta velocitat (2-4). Dues accions del jove Unai Biel han permès els mariners reaccionar. Primer ha forçat un penal que Pavillard ha transformat (3-4) i, després, ha marcat un gol en superioritat, la primera que ha aprofitat el seu equip en tot el partit (4-4).

En el tercer quart, Valera ha tornat a avançar els de Quim Colet amb un llançament ràpid altre cop al primer pal, trobant de nou les pessigolles al porter Unai Aguirre (4-5). El seu homòleg, Edu Lorrio, heroi en el mundial, li ha aturat un penal a Unai Biel. Sanahuja, en canvi, ha marcat de penal pel Sabadell (4-6). Els locals han tingut l’oportunitat de marxar de tres, però l’han malbaratat i Bustos ha acostat el Barceloneta en un moment clau (5-6).

Matkovic, rendibilitzant un bon servei de Perrone, que ha atret la defensa, ha empatat (6-6). No obstant això, els de Fatovic tampoc no s’han posat per davant i Cabanas ha seguit fent mal (6-7). Miguel de Toro, sol, ha afusellat Lorrio (7-7), seguint amb l’estira i arronsa i cada vegada amb menys temps (4:15 pel final). Bustos, rematant a plaer un servei fantàstic de Pavillard, ha avançat per primer cop el Barceloneta a 1:31 del final i ha sentenciat (8-7). Els vallesans han tingut oportunitats de forçar els penals, però no han estat encertats. Sanahuja (Sabadell) ha llançat al pal a 42 segons del final. Els barcelonins han perdut la pilota en l’atac amb 15 segons de decalatge per afegir-hi incertesa, Lorrio ha avançat tot sol perquè el temps s’esmunyia i ha llançat a fora a la desesperada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)