Futbol sala

Catalunya empata contra Xile en el debut en el mundial de Colòmbia (3-3)

La selecció catalana femenina de futbol sala ha iniciat el mundial de Colòmbia amb un empat in-extremis contra Xile (3-3). Un gol de falta d’Anna Burgaya ha atorgat al conjunt de David Viñes un empat que pot resultat molt valuós. L’equip juga aquesta nit (22.30 hora catalana) el segon partit davant de Veneçuela, que es va exhibir i va golejar Bolívia (18-0). Tots els partits es poden veure en directe pel canal de Youtube del Mundial.

Catalunya es va avançar amb un gol d’Ainoa Montoya. Xile, un rival potent i molt seriós, va saber refer-se i va empatar abans del descans amb un xut de la portera xilena Danae Guerrero que va sorprendre en estar tapada la visió de la pilota per part de la portera catalana, Marta Páez.

A la represa, a més, les sud-americanes es van posar pel davant en una nova jugada desafortunada de les catalanes, amb un rebot que va quedar mort dins la seva àrea. El 2-1 en contra va fer que Catalunya avancés línies i es mostrés més agressiva, i va trobar la seva recompensa amb el 2-2 a falta de 4 minuts, obra d’Iria Valero. L’alegria va durar poc, però, perquè la Selecció va pagar la seva pressió alta acumulant 5 faltes, un fet que va donar a Xile la sisena falta i el consegüent doble penal que va convertir en el 2-3 gairebé immediatament. Catalunya va pressionar ben amunt fins que, a un minut del final, Anna Burgaya va transformar una falta directa per l’escaire, un gol que suposava l’empat a tres final.