Futbol sala

El Barça inicia la UEFA Champions League golejant un Hovocubo (6-1) molt defensiu

Els blaugrana sentencien en els darrers cinc minuts

El Barça ha iniciat la ronda preliminar de la UEFA Champions League amb una treballada victòria per 6-1 contra el Hovocubo neerlandès. Els blaugrana han tingut dificultats perquè l’equip dels Països Baixos s’ha mostrat molt defensiu i ha impedit que els blaugrana fessin el seu joc d’atac amb fluïdesa. La golejada ha arribat en els darrers cinc minuts.

El conjunt blaugrana s’ha intentat avançar ben aviat per evitar problemes i als 20 segons Coelho ha enviat una pilota al pal. Després ha tingut ocasions però no s’ha avançat en el marcador fins el minut 8 amb un gol de Pito. Dos minuts després Bouyouzan ha empatat i el Barça ha passat una minuts complicats perquè no aconseguia superar la defensa neerlandesa. A dos minuts del descans Sergio González ha fet per fi el 2-1.

En la segona meitat Ferrão ha ampliat la diferència, però els blaugrana no han pogut sentenciar fins els darrers cinc minuts amb els gols de Aklalouch en pròpia porta al desviat un xut de Coelho, Dyego i Catela en els darrers segons.

El Barça jugarà demà el segon partit contra el Dobovec eslovè (16 h).