Futbol sala

Pula marcarà el destí del Barça a la Champions

Futbol sala. L’equip blaugrana es jugarà l’accés a la final a quatre de la cita europea contra el conjunt croat, l’Anderlecht belga i l’United Galati romanès

El Barça jugarà la fase elit de la UEFA Futsal Champions League a Pula (Croàcia) contra el conjunt amfitrió, l’Sporting Anderlecht belga i l’United Galati romanès, del 23 al 27 de novembre. Seran els últims rivals del conjunt blaugrana per intentar assolir la fita històrica de classificar-se per a la desena fase final europea, que es disputarà a principis de maig en una seu encara per determinar. Només el primer de cadascun dels quatre grups accedirà a la final a quatre.

Amb el primer lloc segellat en la fase principal de Malta, l’equip de Jesús Velasco ja eliminava d’entrada als equips portuguesos, l’Sporting i el Benfica, i el Palma com a possibles rivals en el sorteig que es va portar a terme ahir a Nyon. Teòricament, l’oponent més qualificat d’aquesta fase elit serà l’Sporting Anderlecht, l’antic Halle-Gooik, que ja es va creuar amb els blaugrana en la fase elit del curs passat a Plsen. Fa un any els de Velasco van vèncer per 4-8. La fusió amb l’Anderlecht ha donat un nou impuls a l’equip, que té a les seves files jugadors de primer nivell com el porter Roncaglio i vells coneguts de la lliga espanyola com ara Grello, Maxi Rescia i Fits. L’Anderlecht va accedir a la fase elit després de ser segon en un grup molt igualat. De fet, va empatar a cinc punts amb el Palma i el Kairat, i la diferència de gols va dictaminar la classificació definitiva. El Barça, en canvi, s’enfrontarà per primera vegada al Futsal Pula croat i al United Galati romanès. Els blaugrana faran bé de no refiar-se de l’equip amfitrió, que a la fase principal ja va plantar cara a l’Sporting (5-3). El coordinador esportiu del Barça, Jordi Torras, va fer la següent valoració del sorteig: “Si estem bé i juguem al nostre nivell som favorits, però això no treu que ens ha tocat un grup amb dos rivals molt perillosos, però és clar que la Champions és l’objectiu principal de la temporada i, com a defensors del títol, som el rival a batre. L’Anderlecht serà, a priori, el rival més fort perquè s’ha reforçat amb jugadors de molta qualitat i ja van demostrar el seu nivell en la fase anterior, i el Futsal Pula és un equip rocós i a casa seva segur que encara són més perillosos.”

Grup A (Eboli)
Sporting (Portugal)
Uragan (Ucraïna)
Loznica-Grad 2018 (Sèrbia)
Città dei Eboli (Itàlia)
Grup B (Palma)
Mallorca Palma (Illes Balears)
Novo Vrijeme (Croàcia)
Dobovec (Eslovènia)
Piast Gliwice (Polònia)
Grup C (Almaty)
Benfica (Portugal)
Luxol St. Andrews (Malta)
FK Chrudim (República Txeca)
Kairat Almaty (Kazakhstan)
Grup D (Pula)
Barça (Catalunya)
Anderlecht (Bèlgica)
United Galati (Romania)
Futsal Pula (Croàcia)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)