Patinatge

Títol mundial per al Tona en grups petits

Patinatge. El Lliçà de Vall s’emporta el bronze en els quartets júnior en els mundials de patinatge de l’Argentina

El CPA Tona va aconseguir una brillant medalla d’or en els grups de xou petits dels World Skate Games que s’estan disputant a l’Argentina. El conjunt osonenc es va emportar un títol mundial molt treballat amb la coreografia Projecte artístic, que va presentar d’una manera molt intensa i dinàmica. El CPA Tona, que va ser tercer en el campionat d’Europa, va ser el millor en els mundials i va ocupar la primera posició amb una puntuació de 130.200. Va superar per menys d’un punt el Déjà Vu italià, que va arribar fins als 129.600 punts. La tercera plaça de podi la va ocupar el CPA Grondomar gallec amb la seva coreografia Last Kaneri, amb una puntuació de 123.300. En la cinquena plaça va finalitzar el CPA L’Aldea.

En els quartets júnior, el Lliçà de Vall també va pujar al podi i va aconseguir la medalla de bronze. El conjunt vallesà va obtenir una puntuació de 111.500 punts i va ocupar la tercera posició al podi. El títol mundial de quartets júnior el va guanyar el club Alexmar de Cantàbria amb 116.700 punts, mentre que l’Alter Ego italià va sumar 114.200 punts i va ocupar la segona posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)