Futbol sala

Victòria treballada del Barça contra l’Antequera (2-1)

Setè triomf del Barça a la lliga contra l’Antequera, recent ascendit i campió de copa, amb 2.173 espectadors al Palau Blaugrana en el primer dels tres partits de l’equip de Jesús Velasco abans de la Ronda Elit de la Champions –dimarts que ve juga a la pista del Mallorca Palma Futsal i dissabte rebrà el Jaén.

Sergio González empatava a 1 al minut 15, tres minuts després que Pablo Ordóñez situés els malaguenys per davant. González, màxim golejador dels blaugrana aquesta temporada, ha vist com li anul·laven un gol que hauria hagut de pujar al marcador perquè després de tocar el travesser picava a dins però els àrbitres no el donaven per vàlid.

Feixas, amb Dídac Planas lesionat, ha aturat un penal a Conte en el 4’ de la segona i, de fet, el porter barceloní s’erigia com el salvador del conjunt blaugrana amb les seves intervencions fins que a 5:50 Pito tancava un contraatac per culminar la remuntada (1-2). L’Antequera, que no ha guanyat mai el Barça(4 triomfs i 2 empats) recorria de seguida al porter jugador i Feixas tornava a salvar el Barça amb dues grans intervencions, a un minut i mig i en la darrera acció del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)