Futbol sala

El Barça, amb molta mala sort, cau a Son Moix (4-2)

Els blaugrana han enviat dos pilotes al travesser en els darrers tres minuts

El Barça ha perdut a Son Moix en un partit on ha tingut molta mala sort (4-2) perquè ha enviat dos pilotes al travesser als darrers tres minuts. El Palma ha sentenciat amb un gol a 11 segons pel final. El partit entre els dos primers classificats estava avançat de la jornada 10 perquè el Barça i el Palma jugaran competició europea. És la segona derrota -ja havia perdut al camp del Pozo Múrcia- en 9 jornades tot i que els blaugrana continuen líders amb dos punts d’avantatge respecte el Palma.

El matx ha arrencat amb domini balear fins un gol espectacular al minut 11 de Cléber des del seu propi camp aprofitant una sortida en fals del porter blaugrana Feixas que estava massa avançat. Abans del descans el Palma ha ampliat la diferència amb un fort xut des de fora l’àrea ajustat al pal (2-0) de Mancuso. L’optimisme però ha arribat només sortir del vestidor amb un gol d’Adolfo als 34 segons de la represa. La insistència dels de Jesús Velasco ha tingut recompensa a 5:50 pel final amb un gol de Coelho des dels 10 metres aprofitant un doble penal aprofitant que els balears estaven ja amb cinc faltes. Però a 4 minuts pel final un gol de Taybei a l’escaire en una rematada en un córner. Velasco ha sortit amb porter jugador prenent riscos. Dyiego ha tingut l’oportunitat en un xut que s’ha estavellat al travesser. A 40 segons pel final Lozano ha enviat un altre pilota al travesser. Els blaugrana han tingut molta mala sort i a 11 segons pel final una errada ha fet que Chaguinha hagi sentenciat amb un xut de camp a camp.