Tennis taula

Gàlia Dvorak deixa la selecció espanyola

Ha tancat aquesta etapa en un emotiu homenatge, coincidint amb la celebració del mundial paralímpic a Granada

La palista catalana Gàlia Dvorak deixa la selecció espanyola després de més dues dècades. Als 34 anys, la jugadora de Mataró ha decidit que és el moment de posar el punt i final a l’etapa amb el combinat estatal, amb el qual ha disputat quatre Jocs Olímpics (Pekín, Londres, Rio de Janeiro i Tòquio), mundials, europeus i Jocs del Mediterrani, a més de moltíssimes competicions del circuit internacional.

Gàlia Dvorak, una de les millor jugadores de la història del tennis de taula català i estatal, té un currículum espectacular. Set vegades campiona d’Espanya absoluta individual, medalla de bronze individual als Jocs del Mediterrani de Tarragona l’any 2018, campiona d’Europa júnior per equips i campiona d’Europa júnior individual, bronze en dobles a l’Europeu absolut, i amb el Centre Natació Mataró, el club de la seva vida, també sap que és guanyar-ho tot.

Dvorak és i ha estat un gran referent, i coincidint amb el mundial Paralímpic que s’ha celebrat a Granada, la Federació Espanyola que presideix Miguel Ángel Machado, li ha fet un homenatge molt emotiu. Un acte, amb la presència de les seves companyes i companys de selecció, família, amics i les persones més properes a la palista catalana que han volgut compartir amb ella, un dia molt especial. A l’acte d’homenatge a Gàlia Dvorak va assistir el president de la Federació Catalana Agustí Masip.

Gàlia Dvorak, filla de Flora Khassanova i Volodymyr Dvorak, dos referents del tennis de taula, es va iniciar en aquest esport a l’EPIC de Terrassa on aleshores jugaven els seus pares. De Terrassa, a Valladolid i posteriorment a Mataró, en els millors anys esportius i personals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)