Derrota clara del Sabadell

Waterpolo. Supercopa d’Europa. El Pro Recco italià trenca la final en el tercer quart amb un parcial de 5-0 i venç amb comoditat

Pro Recco 16 Astralpool Sabad. 8

PRO RECCO:Del Lungo, Di Fulvio (3), Zalanki (1), Figlioli (1), Younger (1), Fondelli (1), Presciutti, Cannella (2), Iocchi (4), Velotto, Loncar (1), Hallock (2) i Negri.ASTRALPOOL SABADELL:Lorrio, Sanahuja (2), Gil, Marcel Teclas, Veich, Valera (1), Bertran (1), Cabanas (1), Averka (2), Banicevic (1), Bonet Bustos i Xavi Teclas.PARCIALS:3-1, 4-4, 5-0 i 4-3.ARBITRES:Stavridis (Grècia) i Ohme (Alemanya). Van excloure definitivament Presciutti i Sanahuja.

L’Astralpool Sabadell va perdre la final de la supercopa d’Europa contra un gran Pro Recco per 16-8 (3-1, 4-4, 5-0 i 4-3). El conjunt italià va sentenciar el partit en el tercer quart. El Pro Recco, campió de la Champions la temporada passada, va sumar el seu vuitè títol de la supercopa europea en la final disputada a la piscina de Can Llong. Els sabadellencs, campions de l’Euro Cup, van intentar plantar cara i ho van aconseguir en la primera meitat. Malgrat el 3-0 inicial, els homes de Quim Colet van mostrar minuts de bon joc, sobretot en el segon període, i van arribar al descans amb un 7-5, que els mantenia dins del partit.

El tercer període va ser devastador per al Sabadell, que va encaixar un parcial de 5-0, sense poder superar en cap moment la defensa i el porter rivals. Els italians van mostrar tot el seu potencial en atac. Amb la final decidida, el darrer quart va ser més anivellat, però els italians van ampliar una mica més la diferència i es van emportar el títol.