Futbol sala

El Barça rescata un punt a tres minuts pel final (1-1)

Matheus ha estat el protagonista: s’ha fet un gol en pròpia porteria però ha aconseguit el gol de l’empat

El Barça, tot i el rècord de públic (2.512 espectadors) de la temporada, ha encadenat la segona jornada a la lliga sense guanyar després de punxar dimarts a Palma avui ha empatat contra el Jaén (1-1). Els blaugrana han dominat amb molta autoritat però el porter Espindola, la mala sort en atac blaugrana i un autogol de Matheus ha acabat de decantar la balança. Lozano s’ha lesionat tot i que no sembla greu.

A la primera part la mala sort s’ha centrat en el Barça quan Matheus, en l’intent de refusar un córner, s’ha fet un gol en pròpia porteria en una jugada desafortunada. Els blaugrana han convertit el matx en un monòleg del Barça que no ha tingut fortuna de cara a porteria. En el darrer minut de la primera part Catela ha enviat un xut al pal.

A la segona part s’ha mantingut la mateixa tònica amb el Barça atacant a la impotència que no li sortia res. Fruit d’aquesta insistència ha deixat forats al Jaén que en un cop de cap de Brandi ha enviat la pilota al pal evitant un 0-2 que hauria estat molt complicat. Les aturades d’Espindola, que ha estat un mur, ha estat decisiu. En els últims quatre minuts Matheus, fent de porter jugador, ha aprofitat un rebuig per enfonar la pilota al fons de la xarxa per empatar (1-1). Ferrao, a 50 segons pel final, ha enviat la pilota al travesser en l’última oportunitat.