El CN Mataró arrodoneix la fase preliminar de la Champions amb una altra golejada

Tot i tenir l’accés a la segona fase com a primer de grup assegurat, l’equip de Dani Ballart no ha abaixat el pistó contra l’Olympic Niça (4-21)

Tot i que ja tenia l’accés a la segona fase assegurat com a primer de grup, l’Assolim CN Mataró ha arrodonit la preliminar de la Champions a Paços de Ferreira (Portugal) amb la quarta victòria en quatre partits. Aquest matí la víctima ha estat l’Olympic Niça (4-21), que com els dos rivals precedents s’ha endut un cabàs de gols de la voracitat maresmenca (1-5, 2-5, 1-6 i 0-5). Els gols se’ls han repartit: Simone Van de Kraats (6), Vivian Sevenich (3), Silvia Avegno (3), Anni Espar (2), Queralt Bertran (2), Rita Gurri (2), Martina Claveria (1), Anna Gual (1) i Sílvia Morell (1).

El gol inicial de l’equip francès ha activat el joc mataroní. La intensitat defensiva i les transicions a tota velocitat han estat la resposta maresmenca. Anni Espar, la més ràpida de l’equip, ha tingut protagonisme amb dues dianes i s’han afegit en l’arrencada Vivian Sevenich, Simone van de Kraats, de penal, i Queralt Bertran per tancar el primer quart amb un parcial d’1-5. En el segon s’ha mantingut la tònica. La defensa del CN Mataró ofegava les idees franceses i en atac Van de Kraats, a còpia de fuetades, ha començat a fustigar la porteria rival, amb tres dianes més. La jove de 16 anys Martina Claveria, que dissabte havia anotat 10 gols contra el Pacense, també s’ha estrenat i Anna Gual s’ha afegit a la golejada. L’Olympic, que ha estat 12 minuts sense anotar, ha tornat a veure porteria, però el parcial a la mitja part ja era prou contundent (3-10).

El partit semblava sentenciat, però l’inici de la segona meitat ha estat demolidor amb cinc gols de les maresmenques amb menys de 4 minuts. Rita Gurri també ha participat de la festa abans que el Niça tornés a veure porteria (4-16). En l’últim quart, Elisabeth Carmona ha substituït Maria Elena Sánchez sota els pals, però el nivell mataroní no ha abaixat (0-5).