Rugbi

La UE Santboiana trenca la condició d’invicte del líder, el VRAC (28-21)

La UE Santboiana ha derrotat avui al Baldiri Aleu per 28-21 el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid, el líder de la divisió d’honor, i ha sumat el seu quart triomf en cinc partits, trencant la condició d’invicte del seu rival, líder ara amb només dos punts sobre els catalans, que són segons. La força col·lectiva del vigent campió ha superat el potent equip visitant remuntant en la segona part, ja que al final dels primers 40 minuts el resultat era de 13-14. El primer assaig local l’ha signat Francisco Ploder, amb transformació de Socino, i que ha suposat el 13-14. En la segona part Juanma Lescano ha aconseguit també una marca i Zack Chambers ha fet la tercera de l’equip de Sergi Guerrero.

El Barça, per la seva banda, ha apallissat per 64-12 el Gernika exhibint-se tant en atac com en defensa. Suma la tercera victòria en quatre partits jugats.