Waterpolo

El CN Sabadell i el CN Mataró, en el mateix grup de la segona fase de la Champions

Jugaran a la població hongaresa d’Eger per una de les dues places per als quarts de final contra el Tigra i el Ferencvàros. El CE Mediterrani es desplaçarà a Budapest i se les heurà amb l’UVSE i el Glyfada i l’Ethnikos grecs

Sense temps per pair els resultats de la fase preliminar de la Champions, avui s’ha portat a terme el sorteig de la segona fase, en què hi haurà un duel fratricida entre els dos millors clubs catalans, l’Astralpool CN Sabadell i l’Assolim CN Mataró. Els dos equips coincidiran en el grup B, a Eger (Hongria) amb el mateix conjunt amfitrió del Tigra i el Ferencvàros, de Budapest. La competició es disputarà entre el 9 i l’11 de desembre i els dos primers de cada grup accediran als quarts de final. Els classificats en tercer i quart lloc prosseguiran el seu periple en l’Euro Cup. El CE Mediterrani, que havia estat segon en la preliminar disputada a la piscina Josep Vallès, s’haurà de desplaçar a Budapest (grup C), on s’enfrontarà a l’UVSE local i al Glyfada i Ethnikos grecs.

El grup A tindrà com a seu Pàdua, i estarà format per l’Ekipe Orizzonte, el Plebiscito Pàdua, el Dunaujvàros i el ZVL 1886 neerlandès. I finalment el grup D es jugarà a Roma, i el conformaran l’Olympiacòs, vigent campió, el SIS Roma, el Vouliagmeni i el ZV de Zaan neerlandès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)