Tennis taula

El nigerià Aruna, el campió del TICB, iniciarà la defensa del títol contra el gironí Tauler

Els quarts del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de dissabte han quedat definits i la resta d’emparellaments són Masip-Filus, Zhang-Gardos i Gaponova-Cassin

Els emparellaments dels quadre de competició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que se celebra dissabte al pavelló de La Salle de la capital catalana (17 h) ha deixat enfrontaments interessants. El jove jugador del Robin Prisco CER L’Escala Norbert Tauler s’enfrontarà al cap de sèrie 1 el nigerià Quadri Aruna que va ser el campió de la passada edició. L’igualadí Joan Masip (Asisa Borges Vall) jugarà contra el segon favorit, l’alemany Ruwen Filus.

Per segon any consecutiu hi ha presencia femenina en el quadre únic del torneig i en aquesta ocasió seran dues jugadores. La gironina Sofia-Xuan Zhang (Girbau Vic) jugarà contra el veterà austríac Robert Gardos, mentre que l’ucraïnesa Ayna Gaponova, de la UE Sant Cugat, s’enfrontarà a la jove promesa francesa Alexandre Cassin.

En les semifinals s’enfrontaran els guanyadors dels partits entre Cassin-Gaponova i Aruna-Tauler per una banda, i Gardos-Zhang i Filus-Masip per l’altre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)