Patinatge

Fontajau s’omplirà dissabte amb el Catalunya Stars

Dissabte arriba a Fontajau la cinquena edició del Catalunya Stars, que reuneix les 30 millors actuacions del patinatge artístic del país. És la primera edició que es presenta amb les entrades exhaurides, i això que la federació catalana de patinatge ha demanat l’obertura de la grada supletòria del pavelló. “És un esdeveniment que sobrepassa les fronteres. Diria que és, d’aquestes característiques, el més gran que es fa arreu”, ha comentat el president de la federació catalana de patinatge, Benjamí Pons. “Hi ha un idil·li evident entre el patinatge artístic i la ciutat de Girona”, ha apuntat Pons. S’hi ha afegit el regidor d’esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran: “La primera vegada que hi vaig anar, no sabia què em trobaria. I vaig sortir impressionat. Cau la baba per l’espectacle que representa”.

La cita reuneix els millors representants del país, entre els quals destaca Pau Garcia, doble campió del món. També hi seran els dos grups del CPA Olot i el xou gran del CPA Girona, i el grup de xou petit del CPA Tona, bronze en el darrer mundial. “Cada any hi ha novetats. Aquest any, estrenarem el Village Stars, perquè el públic pugui interactuar amb els patinadors i patinadores preferits”, ha explicat el president de la federació. Les actuacions es faran durant tota la tarda (de 17h a 20.30h). La presentació, a l’Ajuntament de Girona, l’han conduït Benjamí Pons i Eduard Casals, vicepresident de la federació i responsable del comitè organitzador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)