Ciclisme

La reVolta canvia de data i es disputarà el 29 d’abril del 2023

La cursa femenina de la Volta a Catalunya s’avança un dia a la data que tenia prevista per ubicar-se millor en el calendari

La reVolta, la cursa femenina de la Volta a Catalunya, que es disputa amb sortida i arribada a Sant Cugat del Vallès, se celebrarà finalment el dissabte 29 d’abril de 2023, segons ha confirmat la Unió Ciclista Internacional. L’entitat organitzadora havia sol·licitat a la RFEC i a l’UCI l’avançament de la cursa en el calendari un dia abans de la data adjudicada inicialment, per tal d’adaptar-se millor al calendari de proves internacionals del ciclisme femení, i garantir així una destacada participació en la prova que es disputa des de 2021 a Sant Cugat del Vallès.

La reVolta serà per primer cop, en la seva quarta edició, de categoria internacional UCI (1.1), fet que suposarà un salt de qualitat tant en la participació i en la duresa del recorregut, com en la difusió i impacte de la cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)