Futbol sala

El Barça domina i venç en l’inici de la ronda elit de la champions

Els blaugrana superen per 6-2 l’United Galati romanès

El Barça ha iniciat amb una victòria per 6-2 contra l’United Galati romanès la ronda elit de la lliga de campions que s’està disputant a Pula, Croàcia. Els blaugrana han dominat des de l’inici i s’han mostrat superiors al seu rival, malgrat que en la segona meitat s’ho han agafat amb més calma.

Els blaugrana han sortit a l’atac des de l’inici davant un rival inferior i Matheus ha agafat protagonisme ja que ha marcat tres gols en només dos minuts i quinze segons. Entre mig els romanesos han anotat en un contraatac el momentani empat que ha durat 25 segons en el marcador. El Barça ha estat molt superior i abans del descans Ortiz i Marcenio han situat el clar 5-1 en el marcador.

L’United Galati ha iniciat la segona meitat amb porter jugador i el Barça l’ha intentat pressionar per evitar que tingués la possessió. Els blaugrana han disposat d’un parell d’accions a porta buida però no ha marcat i els que si ho han fet, gràcies a aquesta superioritat d’atacar amb cinc, han estat els romanesos. A cinc minuts del final Adolfo ha marcat el 6-2 definitiu des de lluny. Demà els blaugrana jugaran contra l’Anderlecht (17.30 h) en teoria el rival més fort del grup.