Futbol sala

Gols i bones sensacions

Futbol sala. Fase elit de la lliga de campions. El Barça domina i supera clarament el United Galati. Matheus marca els tres primers gols

Barça 6 United Galati 2

BARÇA:Freixas, Matheus, Adolfo, Pito i Ortiz –cinc inicial–; Plana (p.s.), Coelho, Antonio, Dyego, Lozano, Ferrão, Catela, Sergio González i Marcenio.UNITED GALATI:Tonita, Burdujel, Craciun, Arauho i Cardenas –cinc inicial–; Cardei (p.s.), Arhire, Dudau, Cires, Crisan, Ignat, Oana, Petica i Matei.GOLS:1-0 (2’) Matheus. 1-1 (3’) Burdujel. 2-1 (4’) Matheus. 3-1 (4’) Matheus. 4-1 (14’) Ortiz. 5-1 (16’) Mercenio. 5-2 (30’) Crisan. 6-2 (35’) Adolfo.ÀRBITRES:G. Osomkov (Estònia) i P. Radojcic (Sèrbia).

El debut del Barça en la ronda elit de la Champions va portar una victòria clara, gols, bones sensacions i domini del joc. Els blaugrana ho van combinar tot per guanyar per 6-2 el United Galati romanès en el primer partit del grup D d’aquesta fase que s’està disputant a Pula, Croàcia. El Barça ho haurà de confirmar tot avui en el partit contra l’Anderlecht (17.30 h) que en teoria és el rival més fort del grup.

Els blaugrana van sortir a l’atac des de l’inici contra un rival inferior i Matheus va agafar protagonisme, ja que va marcar tres gols en només dos minuts i quinze segons. Entremig els romanesos van anotar en un contraatac el momentani empat, que només va durar 25 segons en el marcador. El Barça va ser molt superior en la primera meitat i abans del descans Ortiz i Marcenio van situar el clar 5-1 en el marcador.

El United Galati va iniciar la segona meitat amb porter jugador i el Barça el va intentar pressionar per evitar que tingués la possessió de la pilota. Els blaugrana van disposar d’un parell d’accions a porta buida, però no van marcar. Els que sí ho van fer, gràcies a aquesta superioritat d’atacar amb cinc, van ser els romanesos. Quan faltaven cinc minuts per al final, Adolfo va marcar el 6-2 definitiu amb un xut des de lluny.