Futbol sala

El Barça deixa escapar la victòria i només empata (5-5) contra l’Anderlech en la Champions

Dominava per 2-5 i encaixa tres gols en els darrers set minuts

El Barça ha deixat escapar la victòria en un partit que dominava per 2-5 a nou minuts del final i només ha empatat (5-5) contra l’Anderlecht. Els blaugrana hauran de guanyar dissabte al Pula, l’amfitrió, en l’últim partit de la fase elit de la champions i esperar tenir millor diferència de gols que el conjunt belga per accedir a la final a quatre.

El partit s’ha iniciat amb molta intensitat i encert per part dels dos equips i en els primers cinc minuts s’ha marcat quatre gols. El conjunt belga s’ha avançar en el minut 3 i els blaugrana han remuntat amb dos gols en 20 segons de Matheus i Pito. Un minut desprès l’Anderlecht ha empatat (2-2). Els dos equips han continuat a un ritme alt, fins que un temps mort dels belgues ha calmat una mica els ànims. El Barça ha continuar ben bones jugades i novament ha marcat dos gols en un moment. Ferrão ha marcat des del costat del pal i mig minut després Marcenio ha aprofitat una errada del porter per fer el 2-4 amb que s’ha arribat al descans.

En l’inici de la segona meitat s’ha lesionat al turmell el jugador del conjunt belga Roninho. El Barça ha dominat davant un rival que semblava cansat i Adolfo ha marcat el 2-5 a nou minuts del final. L’Anderlecht ha tret el porter jugador i en una de les primeres accions ha retallat la diferència. Els blaugrana han disposat d’un parell de bones d’accions d’atac sense el porter rival, però no han marcat. Els bekgues han continuat amb els atacs de cinc sense porter, han marcat dos gols més i han empatat (5-5) a 46 segons del final.