Atletisme

Karoline Bjerkeli Grøvdal, més talent noruec per a la Cursa dels Nassos de Barcelona

La campiona europea de cros s’afegeix a un cartell de participants que encapçala el prodigi escandinau Jakob Ingebrigtsen

Més enllà de la nissaga dels Ingebrigtsen, encapçalada pel germà petit Jakob, la Cursa dels Nassos de Barcelona també tindrà talent noruec en la prova femenina amb la presència de Karoline Bjerkeli Grøvdal, vigent campiona europea de cros. Com en la cursa masculina, els organitzadors tenen en el punt de mira la possibilitat d’atacar el rècord europeu, que ostenta la neerlandesa Sifan Hassan (14:38). La plusmarca mundial es va batre l’últim dia de l’any passat a Barcelona amb els espectaculars 14:19 de l’etíop Ejgayehu Taye. Tot i ser una consumada especialista de camp a través –des del 2015 ha guanyat un or, una plata i quatre bronzes–, Grøvdal també és una fondista molt versàtil. En ruta acredita 15:00 (5 km) i 30:32 (10 km) com a millors registres. I sobre el tartan destaca el seu cinquè lloc en els 5.000 m dels Jocs Olímpics de Tòquio. La seva plusmarca en pista és de 14:31.07.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)