Patinatge

Catalunya exhibeix múscul

Patinatge. El V Catalunya Stars omple Fontajau amb 5.500 espectadors per veure els millors patinadors del país, una potència en el panorama mundial amb una gran notorietat en els WSG

La força del patinatge català va quedar ahir constatada al pavelló de Fontajau, ple de gom a gom amb 5.500 espectadors per veure en acció les grans figures del país en la cinquena edició del Catalunya Stars, el festival d’exhibició de fi de curs que, per primera vegada, va aconseguir omplir el recinte generant un ambient lúdic i una simbiosi engrescadora que va impulsar els patinadors, amb diversos moments d’èxtasi col·lectiu. Per donar d’emoció i com ja es tradicional, es van dividir en tres equips de tres colors –blau, groc i vermell– en cada una de les modalitats: grups grans de xou, grups petits, grups júnior, grups quartet, lliure sènior femení, lliure sènior masculí, solo dance sènior, podi europeu femení, podi europeu masculí i convidats d’altres modalitats. Trenta actuacions. Es van sumar les puntuacions dels jutges i s’hi va afegir la votació popular, expressada a través d’Instagram amb 29.989 vots. El triomf se’l va endur l’equip blau, capitanejat per Carla Escrich i Aleix Bou. La resta d’actuacions de l’equip van ser el xou petit del CPA Tona, el xou gran del CPA Girona, el Quartet de l’AP Lliçà de Vall, Àfrica Valiente, David Canyet, Ot Dalmau, el xou júnior del PA Maçanet i la parella Àger Campmajor i Ariadna Vega.

Deu de les disset medalles en el mundial

Deu de les disset medalles de la delegació de la Federació Espanyola de Patinatge Artístic en els World Skate Games recentment disputats a l’Argentina les van obtenir patinadors catalans, liderats per l’or de Pau Garcia, constatant que és una gran figura, i del CPA Tona en grups de xou petits. tos dos van lluir ahir a Fontajau. En grups grans, cal valorar la plata meritòria i alhora amarga del CPA Olot, que buscava el catorzè títol mundial i que ahir va tancar el festival amb una gran ovació. De fet, en el global del medaller de la federació espanyola, el pes dels catalans, sumant totes les modalitats, va ser substancial, amb participació en disset de les 40 medalles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)