Atletisme

Abdessamad Oukhelfen i Naima Ait Alibou lideren la representació catalana en l’europeu de cros

Adel Mechaal figura com a reserva i s’ha quedat fora de la llista. També seran a Torí l’11 de març els sub23 Aaron las Heras, Adam Maijó i Laura Rodríguez, i els sub20 Eric Lore i Aleix Vives

El reusenc Abdessamad Oukhelfen (Nike) i la vilafranquina Naima Ait Alibou (Pamplona Atlético) lideren la representació catalana en l’europeu de cros, l’11 de desembre a Torí, amb l’absència destacada d’Adel Mechaal (New Balance). Tot i la seva progressió en el cros d’Itàlica (novè absolut i quart entre els seleccionables de la federació espanyola), el palamosí no ha entrat en la llista del seleccionador estatal, que a més d’Oukhelfen la conformen Mohamed Katir, Nassim Hassous, Roberto Alaiz, Carlos Mayo i Sergio Paniagua. Mechaal, que figura com a primer reserva, ha competit en sis edicions de l’europeu i en el seu palmarès hi destaquen el segon lloc del 2017 i el tercer del 2015.

Més enllà de la categoria absoluta, els altres atletes catalans convocats per a la cita són: Aaron las Heras, Adam Maijó i Laura Rodríguez, entre els sub23; i Eric Lore i Aleix Vives, en la sub20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)