Vela

L’àrea de regates i les dates de la final de la copa d’Amèrica, del 12 al 20 d’octubre del 2024, confirmades

Les curses es podran veure des del Port Olímpic fins a l’Hotel Vela

L’organització de la 37a edició de la copa d’Amèrica ha confirmat tant l’àrea de regates com les dates de la final que tindrà lloc del 12 al 20 d’octubre del 2024 a Barcelona. L’àrea de regates tant per a la Challenger Selection Series, el torneig de desafiadors del qual sortirà l’equip desafiador del defensor del títol, com per a la final de la copa d’Amèrica s’han acordat amb la Capitania Marítima de Barcelona i s’ubica al sud de la ciutat al llarg de la platja de Barcelona, des del Port Olímpic fins a l’Hotel Vela. Això ofereix una zona d’observació natural perfecta al llarg de la costa per als espectadors.

També s’ha acordat una zona d’exclusió permanent durant la regata per garantir la seguretat tant dels competidors com de la flota diària esperada de vaixells espectadors. Tal com es va avançar al seu dia, la data de la final de copa d’Amèrica femenina es disputarà immediatament després de la cinquena cursa de la final, el 16 d’octubre de 2024.

La final de la 37 copa d’Amèrica tindrà un format al millor de 13 regates i guanyarà el primer equip que arribi a set victòries. Començarà el dissabte 12 d’octubre amb dues curses programades, seguides de dues curses més el diumenge 13 d’octubre del 2024. Després, les curses s’aturaran durant dos dies, però, a discreció del director de Regata i després de consultar amb el Defensor i el Desafiant, i depenent de les condicions, tots dos dies es podrien fer servir per completar dues carreres més per dia. El calendari tal com està, sense competir el dilluns o el dimarts, es reprendria el dimecres 16 d’octubre del 2024 per a una cursa –la cinquena–, seguida de la final de la Copa de l’Amèrica femenina. El dijous 17 d’octubre no està oficialment programat per a regates, però novament, subjecte a la discreció del director de Regata i l’acord amb els competidors, es podria assignar a dues curses més depenent de les condicions, mentre que el divendres 18 d’octubre de 2024 està oficialment marcat com un dia de reserva per efectuar si cal fins a dues curses més. També estan programades dues curses per dia per al dissabte 19 d’octubre i el diumenge 20 d’octubre de 2024, si cal.

Tot i això, el calendari permet que les curses continuïn durant la setmana següent des del 21 d’octubre del 2024 fins al 27 d’octubre del 2024, en dies de reserva, sempre que fos necessari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)