Atletisme

Santi Catrofe i Douae Ouboukir defensen títol en el cros de Granollers

Ilias Fifa, Artur Bossy i Esther Guerrero, a més de diversos corredors africans també figuren en la nòmina de participants

Santiago Catrofe (Playas Castelló) i Douae Ouboukir (Independent) defensaran diumenge el títol de vencedors del cros de Granollers, el de més prestigi a Catalunya i l’únic que figura en el calendari espanyol de l’especialitat. Per repetir victòria no ho tindran gens fàcil, sobretot el mig fondista gironí, que tornarà a coincidir amb el reaparegut Ilias Fifa (AA Catalunya). En la Jean Bouin, el fondista colomenc, d’origen marroquí, li va acabar guanyant la partida. De totes maneres, el perfil pla i ràpid de la prova vallesana, res a veure amb l’exigent circuit del Parc de Montjuïc, pot afavorir les característiques de Catrofe. La llista de candidats a lluitar per les places d’honor és prou extensa amb el kenyà Bernard Musau, els corredors de Burundi Celestin Ndikuma i Jean Marie Vianney Nviomukiza, o el vallesà Artur Bossy, quart en la Jean Bouin.

En la prova femenina, a més d’Ouboukir, popular per córrer descalça, destaca la participació de la banyolina Esther Guerrero, que diumenge va reaparèixer en la Jean Bouin, la burundesa Cavaline Nahimana, l’algeriana Amina Bettiche, la marroquina Siham Hilali i la barcelonina Cristina Silva. Les proves absoluta femenina (11.50 h) i masculina (12.40 h) seran el plat fort d’una sessió matinal completa –de 9 fins a les 14 h– als voltants de l’Estadi Municipal d’Atletisme de Granollers, en què es disputaran fins a quinze curses de totes les categories, des de veterans a prebenjamins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)