Waterpolo

Triplet de victòries catalanes en la Champions

Waterpolo. Triomf agònic del Medi contra el Glyfada (10-9), mentre que el Sabadell i el Mataró golegen el Ferencváros (5-10) i l’Eger (5-13)

La primera jornada de la segona fase de la Champions va sortir rodona per als tres clubs catalans en competició. Amb guions ben diferents, però el CE Mediterrani, l’Astralpool CN Sabadell i l’Assolim CN Mataró van resoldre amb victòria el primer embat, i mantenen intactes les possibilitats d’aconseguir una de les dues places de grup per als quarts de final.

A Budapest, el conjunt de Sants va aconseguir el seu objectiu de forma agònica. En un duel amb diverses alternatives, l’equip de Marian Díaz va necessitar dos gols de Sarah Lizotte en els últims 38 segons per tombar la resistència del Glyfada per la mínima (10-9). Avui (18 h) se les haurà amb l’UVSE Budapest, que va fer valer la seva condició d’amfitrió per vèncer l’Ethnikos (10-8).

En una altra seu hongaresa, a Eger, el CN Sabadell i el CN Mataró van presentar les seves credencials superant amb autoritat els dos rivals magiars. Contra el Ferencváros (5-10), l’equip vallesà va marcar territori amb una gran posada en escena (1-5) i a partir d’aquí va mantenir el llistó defensiu (1-2, 1-1 i 2-2). La pel·lícula del partit del CN Mataró va ser similar. La protagonista principal va ser l’hongaresa Rita Keszthelyi, que amb sis gols va marcar el camí de les maresmenques, i va eclipsar les esperances de les amfitriones del Tigra Eger (5-13). Avui, el CN Sabadell (19.45 h) i el CN Mataró (18 h) s’intercanvien els rivals, i quedarà per la jornada de diumenge un duel català que de ben segur serà decisiu (10 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)