L’Assolim Mataró s’imposa a l’Astralpool Sabadell (11-12) i acaba primer de grup en la Champions

Els dos equips catalans ja estaven classificats pels quarts de final

L’Assolim Mataró ha guanyat l’Astralpool Sabadell per un ajustat 11-12 (2-0, 2-3, 3-3 i 4-6) i ha finalitzat en la primera posició del seu grup de la fase preliminar de la lliga de campions. Els dos conjunts catalans ja s’havien assegurat la classificació pels quarts de final i només quedava per decidir qui acabava primer. El conjunt sabadellenc s’ha avançat amb un 3-0 en l’inici del segon quart, però les mataronines han ajustat el partit (4-3, al descans) i han empatat en l’inici de la segona meitat. Les vallesanes han anat per davant fins a cinc minuts del final quan el Mataró s’ha posat per primer cop per davant amb un 8-9, i ha sabut controlar el partit i emportar-se la victòria. Simone Van der Kraats ha estat la màxima golejadora de les mataronines amb 5 gols, i Rita Keszthelyi-Nagy n’ha fet 4. Pel Sabadell Elena Ruiz ha marcat 4 gols. i Irene González 3.