Futbol sala

El Barça suma la quarta victòria seguida i acabarà la primera volta com a líder

Els blaugrana derroten per 3-6 el Manzanares

El Barça ha sumat la quarta victòria consecutiva al vèncer a la pista del Manzanares per 3-6, i a una jornada del final de la primera volta s’ha assegurat acabar primer i ser el primer cap de sèrie en la copa d’Espanya. Els blaugrana han trigat en entrar en el partit i el conjunt castellà-manxec ho ha aprofitat per avançar-se en el marcador en el minut 4. Dyego ha empatat quatre minuts després (1-1), però el Barça seguia sense estar còmoda a la pista. El Manzanares han disposat de millor ocasions i ha enviat dues vegades la pilota al pal. En els darrers minuts els blaugrana han millorat el seu joc, han creat ocasions, han fet un pal i han pogut avançar-se, però s’ha arribat al descans amb l’empat.

En la segona meitat el Barça ha sortit a sentenciar el partit i Adolfo i Lozano han situat l’1-3 en el marcador en cinc minuts. El Manzanares ha continuat lluitant i en jugades d’estratègia ha marcat dos gols, però Sergio González també ha anotat i a sis minuts del final hi havia un ajustat 3-4 en el marcador. Els blaugrana han sentenciat a porteria buida amb gols d’Adolfo i Antoñito en pròpia porteria a dos minuts del final, 2-6.