Pàdel

La fe impulsa Ari Sánchez i Paula Josemaría a la final de l’Estrella Damm Master Final

Ari Sánchez i Paula Josemaría han fet un exercici de fe i de funambulisme avui al Palau Sant Jordi de Barcelona i han protagonitzat una gran remuntada contra la murciana Patty Llaguno i l’argentina Virginia Riera –4-6, 6-2 i 7-6 (3) en un duel maratonià–en la primera semifinal de l’Estrella Damm Master Final de Barcelona. La reusenca i l’extremenya, les números 1 del pàdel mundial, optaran demà (10 h) a revalidar el títol conquerit l’any passat al Madrid Arena contra Sainz-Triay, que han superat a la parella González-Ortega per 6-4 i 7-5 en la segona semifinal. Les números 1 han revifat en el segon set i han remuntat un 0-3 en el tercer situant-se per davant 6-5, però el partit s’ha resolt en un tie-break en què han hagut de tornar a aixecar un 0-2. Serà la divuitena final del curs de Sánchez-Josemaría, que busquen el seu novè títol.

Rècord amb 12.141 espectadors

El Sant Jordi ha empès a les vencedores amb una entrada brutal de 12.141 espectadors que suposa un nou rècord en la història del circuit World Padel Tour, confirmant aquest Master Final com el torneig més gran de sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)