Pàdel

Sánchez i Josemaría perden contra Triay-Salazar l’Estrella Damm Master Final

Ari Sánchez i Paula Josemaría no han pogut revalidat el títol de mestres del pàdel mundial i han perdut en la final de l’Estrella Damm Barcelona Master Final contra la madrilenya Ale Salazar i la menorquina Gemma Triay: 3-6, 6-4 i 6-4. El triomf té un valor doble, ja que atorga el número 1 mundial del 2022 a Salazar-Triay. Sánchez i Josemaría tanquen un curs en què han jugat divuit finals i han conquerit vuit títols i també optaven a liderar el rànquing, fet que ha afegit major transcendència al partit jugat al Palau Sant Jordi en una festassa del pàdel. Salazar i Triay tanquen el curs amb dotze títols. Totes dues parelles han monopolitzat l’exercici i s’han retroalimentat.

La catalana i l’extremenya han estat superiors en el primer parcial, han estat a punt d’igualar un 4-1 advers en el segon i han retrobat sensacions en el tercer, amb un punt d’or guanyat en el primer joc que les ha revitalitzat. El 2-0 en blanc carregant el joc sobre Triay i el 3-0 consumant el segon break del parcial ha catapultat a Ari i Paula. La reacció de le seves rivals, però, ha estat virulenta (3-4). Amb 4-4, Ari i Paula han desaprofitat un 40-15 i el punt d’or clau s’ha decantat del costat de la menorquina i la madrilenya, que han tancat el partit en el joc posterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)