El Barça, campió de la primera Supercopa Ibèrica

L’equip blaugrana s’ha imposat amb autoritat al Porto (32-24)

El Barça s’ha imposat al Porto amb autoritat (32-24) i ha inscrit el seu nom en el palmarès de la primera edició de la Supercopa Ibèrica, disputada a la Ciudad Jardín de Màlaga. Després d’una primera meitat marcada per les defenses (14-10), l’equip blaugrana ha posat una marxa més i no ha trobat oposició en el campió portuguès. Dika Mem, autor de 8 gols, ha estat escollit el jugador més valuós del partit.

La primera meitat ja ha estat blaugrana. Amb els dos equips jugant a mig gas i amb grans intervencions de tots dos porters, Gonzalo Pérez de Vargas i Sebastian Frandsen, s’ha resolt amb un marcador baix (14-10), després d’un gol de Richardson a l’últim instant. La versatilitat de la primera línia del Barça, amb el comodí de Blaz Janc, ha anat guanyant terreny a la defensa rival per arribar al descans amb avantatge.

A la segona meitat, un parell de pilotes perdudes del conjunt blaugrana han donat vida al Porto (15-13). Ha estat un miratge. El Barça ja no ha fet més concessions. Ha elevat el llistó defensiu i amb un Mem letal en atac ha tornat a prendre embranzida. A poc més de 8 minuts pel final, l’equip català ja manava per deu gols de diferència (28-18). Amb la victòria encarrilada, Carlos Ortega ha donat minuts de joc a Djorde Cikusa i Artur Parera, que també han pogut participar de la festa amb un gol cadascun.