Vela

La Copa d’Amèrica Barcelona 2024, Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic

La 37a edició de la copa d’Amèrica, que se celebrarà a Barcelona el 2024, ha estat declarada oficialment Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic (AEIP), mesura que ha estat oficialitzada amb la seva publicació al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). Segons han explicat aquest dimecres els organitzadors en un comunicat, la posada en marxa d’aquesta mesura impulsarà la participació de les empreses en un dels esdeveniments de major audiència i impacte econòmic del planeta.

La declaració com AEIP de l’esdeveniment suposarà un incentiu que contribuirà a l’èxit de la cita esportiva, i al desenvolupament social i econòmic de la ciutat de Barcelona, de Catalunya i del conjunt d’Espanya, amb l’impuls de la col·laboració publicoprivada. La durada del programa de foment de la participació del sector privat en l’esdeveniment estarà vigent des del 21 de desembre de 2022 fins al 31 de desembre del 2025.

A més, la nova mesura elimina totes les restriccions a la publicitat comercial en el Port de Barcelona amb motiu d’aquesta celebració esportiva.

Aquesta supressió de les restriccions suposa que els organitzadors, els equips participants i els seus patrocinadors podran realitzar publicitat comercial al Port de Barcelona amb motiu de la Copa Amèrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)