Tennis

Rafa Nadal jugarà el Barcelona Open Banc Sabadell 2023

Rafa Nadal, que s’ha consolidat aquest any com el tennista que ha guanyat més títols de Grand Slam de la història amb 22, ha confirmat la seva participació al Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó, que es disputarà del 15 al 23 d’abril del 2023 a les pistes del RCTB-1899. D’aquesta manera, l’ATP 500 de Barcelona ja té confirmada la participació dels dos primers del rànquing ATP (Carlos Alcaraz i Rafa Nadal) i l’organització està treballant per a celebrar el 70 aniversari del torneig amb una edició històrica. Nadal no va jugar l’any passat el torneig.

El tennista mallorquí segueix en plena forma als seus 36 anys i començarà el nou curs com a número dos del rànquing ATP i amb l’ambició de continuar ampliant la seva llegenda. Rafa Nadal manté un vincle molt especial amb el Barcelona Open Banc Sabadell: ha aixecat el títol 12 vegades, ha guanyat 66 partits, la pista central porta el seu nom i és membre del club des de la seva etapa com a infantil. A més, la Fundació Rafa Nadal s’ha unit a la Fundació Tennis Barcelona per a impulsar el programa Play All, que compta amb un calendari anual ple de projectes per a ajudar a nens, nenes i joves en risc d’exclusió social.

David Ferrer, director esportiu del torneig, està molt orgullós de poder comptar amb la participació del seu amic i antic rival. “Rafa és el millor jugador de la història d’aquest esport i el símbol del nostre torneig. Poder continuar gaudint-lo a Barcelona és una sort i és quelcom que a mi, en l’àmbit personal, m’il·lusiona molt i em fa molt feliç”, assegura emocionat.

El Barcelona Open Banc Sabadell és sinònim de tradició, espectacle i del millor tennis. Durant els seus 70 anys d’història han passat per les seves pistes les millors raquetes del món i la tradició d’un club com el RCTB-1899 ha permès descobrir joves talents que s’han convertit en tennistes fabulosos. En els últims anys, el torneig va servir per a descobrir a jugadors com a Daniïl Medvédev, Stefanos Tsitsipas o Carlos Alcaraz, que van protagonitzar les últimes finals disputades (2018, 2019, 2021 i 2022).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)