Handbol

Pol Valera, a l’aparador

Handbol. Destapen l’interès del Barça per la perla del BM Granollers, però el club vallesà desmenteix que s’hagin iniciat converses

L’excepcional inici de temporada del central de la Garriga Pol Valera, que ha conduït el Fraikin BM Granollers fins al segon lloc de l’Asobal i del grup C de la lliga europea, no ha passat desapercebut per alguns dels clubs més poderosos del continent. Segons informava dimecres Ramon Salmurri a Catalunya Ràdio, el Barça fa temps que segueix l’evolució del jugador, de 24 anys, i s’hauria interessat per fitxar la perla vallesana via pagament de clàusula –uns 50.000 euros–, una operació que es podria accelerar després de les lesions d’Hangaro i N’Guessan. Al Barça no obren boca i per part del BM Granollers desmenteixen que s’hagin iniciat converses pel traspàs del jugador. La directiva vallesana entén que el central, per la seva qualitat, tingui diversos pretendents, però recorda que té contracte en vigor fins al 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)