Natació

L’equip femení del CN Sant Andreu rubrica el seu desè títol consecutiu de la copa estatal de clubs

El conjunt masculí del CN Sabadell cedeix en la sessió final al CN Terrassa i s’ha de conformar amb el subcampionat, rere el Real Canoe

L’equip femení del CN Sant Andreu ha complert els pronòstics i aquest matí ha coronat el seu desè títol consecutiu de la copa d’Espanya de clubs de natació, que s’ha disputat al CN Terrassa. Amb totes les proves computades, el conjunt andreuenc ha sumat 520,50 punts i ha incrementat el seu avantatge respecte el CE Mediterrani (422), el seu més immediat perseguidor, tot i que en la sessió final només s’ha imposat en els 4x100 m estils (4:07.74). El CN Sabadell (387) ha completat el podi i el CN Barcelona s’ha classificat en sisè lloc (307).

En la copa masculina, el CN Sabadell, que defensava títol, s’ha hagut de conformar amb el subcampionat en el duel final amb el Real Canoe (537 i 507 punts). El conjunt sabadellenc ha tingut en els mundialistes Carles Coll i Sergio de Celis ha dos dels seus grans referents i, juntament amb Manuel Martos i Àlex Ramos, han rubricat la seva bona actuació amb el rècord d’Espanya de clubs en els 4x100 m estils (3:38.65), la prova final. El CN Terrassa, l’amfitrió, també ha completat una gran competició i ha acabat desbancat el CN Sant Andreu del podi (424 i 398). Al seu torn, el CE Mediterrani (159) no ha pogut evitar la vuitena i última posició i ha consumat el seu descens a primera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)